De Wisser Heerlen Gevelreiniging 2015658167.jpg

Blog

Op deze blog staan allerlei artikelen over de schoonmaakbranche: onze services, onderscheidingen en nieuws uit ons vakgebied. Blijf door middel van onze artikelen op de hoogte van al het interessants dat de Gebouwenservice De Wisser en de wereld van facilitaire dienstverlening te bieden hebben.

03-04-2017 | Bijzondere schoonmaak

Naast de normale reiniging van je pand verrichten wij ook bijzondere schoonmaak. Wij kunnen je pand impregneren tegen ongewenst bezoek van ongedierte. Zo blijft het binnen lekker lang fris!

Lees verder >>


13-03-2017 | Specialistische schoonmaak voor buiten

Het is vanzelfsprekend dat je gebouw vanbinnen schoon moet worden gehouden, maar je visitekaartje naar de buitenwereld is de buitenkant van je gebouw. Wij helpen met het onderhoud hiervan en zijn bovendien gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, hogedrukreiniging, damwanden, zonnepanelen en parkeergarages- en terreinen.

Lees verder >>


24-02-2017 | Een stapje verder: specialistische schoonmaak

Naast regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij van Gebouwenservice de Wisser ook specialistische werkzaamheden. Specialistische werkzaamheden zijn nodig wanneer regulier schoonmaakonderhoud niet voldoet. Denk daarbij aan schoonmaakoplevering, maar ook onderhoud van vloeren en desinfectering van de werkplek.

Lees verder >>


15-02-2017 | Regulier schoonmaakonderhoud is effectiever

Schoonmaakonderhoud is een belangrijke activiteit van Gebouwenservice de Wisser. Hiermee bedoelen we het dagelijks schoonmaakwerk van onder andere gebouwen, trappenhuizen, instellingen en kantoren.De uitvoering gebeurt met zorg en aandacht. Ontdek wat we doen voor een optimaal en langdurig schoon resultaat.

Lees verder >>


01-02-2017 | De geschiedenis van Gebouwenservice de Wisser

In 1985 startte Gebouwenservice de Wisser als klein bedrijf, opgericht door Tiny en Vincent van den Broek. Zoon David werkt als bedrijfsleider binnen het hechte familiebedrijf, dat hij uiteindelijk van zijn ouders zal overnemen. Het bedrijf groeide in ruim 32 jaar tijd uit tot een gevestigde naam in de schoonmaakbranche en is werkzaam in een groot gebied. Gebouwenservice de Wisser heeft in haar historie steeds laten zien dat de kernwaarden professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Hoe zorgden deze waarden voor groei en stabiliteit tijdens de afgelopen decennia?

Lees verder >>


02-12-2016 | Duurzaam schoonmaken is...

Duurzaam schoonmaken is méér dan het kiezen van een schoonmaakmiddel dat effectief, gebruiksvriendelijk en milieubewust is. Bewust en duurzaam schoonmaken betekent rekening houden met alle factoren die van invloed zijn, zoals met het milieu, de medewerkers én de gebruikers van het gebouw dat wordt schoongemaakt. De kwaliteit van de uitvoering en goede arbeidsomstandigheden staan altijd voorop tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Betrokken medewerkers en optimale inzet van middelen zorgen ervoor dat elk gebouw de schoonmaak krijgt die het verdient.

Lees verder >>


01-12-2016 | Hygiëne- en schoonmaakartikelen? Die koop je natuurlijk bij De Wisser

Naast alle facilitaire diensten die we voorzien, leveren we ook een breed assortiment aan verkoopartikelen. Hieronder vallen zowel schoonmaakartikelen als hygiëneartikelen voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan reinigingsmiddelen, maar ook aan luchtverfrissers, zeepdispensers en dergelijke. Gebouwenservice De Wisser verkoopt alle artikelen om jouw bedrijf zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden.

Lees verder >>


01-12-2016 | Veiliger is beter: nieuwe certificering liftinstallaties

Veiligheid is voor Gebouwenservice De Wisser erg belangrijk. Daarom zijn we erg blij dat we in november 2011 een nieuwe certificering mogen noteren. Het Liftinstituut in Amsterdam heeft ons namelijk het certificaat ?Veilig werken in en rondom liftinstallaties? uitgereikt. Dit stelt ons in staat om liftinstallaties te bedienen zonder liftmonteur, waardoor onze werkzaamheden efficiënter en goedkoper verlopen.

Lees verder >>


01-11-2016 | Materiaalkeuringen door De Wisser

Ons bedrijf omvat veel diensten. Zo hebben wij sinds maart 2013 ook de bevoegdheid om verschillende soorten materiaal te keuren. Om alle zorgen van de opdrachtgever te ontnemen, beschikken wij over gecertificeerde keurmeesters die garant staan voor professionele keuring.

Lees verder >>


01-11-2016 | 30 jaar De Wisser in OSB Magazine

In 2015 bestond ons familiebedrijf maar liefst dertig jaar. Ten ere hiervan werd er een artikel geschreven voor het OSB Magazine in oktober 2015. Eigenaren Tiny, Vincent en David van den Broek werden geïnterviewd over het ontstaan van Gebouwenservice De Wisser, de ontwikkelingen en de toekomst.

Lees verder >>


26-10-2015 | Gebouwenservice De Wisser: een (h)echt familiebedrijf

In de Clean Totaal schoonmaakkrant van 2015 verscheen een klein, leuk artikel over ons bedrijf. Het gaat onder andere over het dertigjarig bestaan van Gebouwenservice De Wisser en het OSB-Keurmerk. Lees het artikel hier:

Lees verder >>


01-02-2014 | Succesvol geïnspecteerd door OSB

In 2014 zijn we zoals gewoonlijk getoetst door de leden van de OSB. Het is voor ons belangrijk om ons OSB-Keurmerk te behouden en we zorgen er dan ook altijd voor dat alle inspectiepunten in orde zijn.

Lees verder >>


04-02-2013 | Het OSB-Keurmerk: samen houden we de schoonmaak fris

Helaas slagen niet alle schoonmaak- en glazenwassersbedrijven erin om veilig en volgens de regelgeving te werk te gaan. Dit is uiteraard erg onvoordelig voor de hele branche; zowel voor medewerkers en eigenaren, als uiteindelijk ook voor opdrachtgevers. Om deze reden heeft brancheorganisatie Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) het OSB-Keurmerk geïntroduceerd.

Lees verder >>


26-09-2012 | Gebouwenservice de Wisser tekent zelfverklaring code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 26 september 2012 heeft de directeur van Gebouwenservice De Wisser, Vincent van den Broek, de code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze maakt een wezenlijk deel uit van het OSB-Keurmerk. Met de ondertekening van deze zelfverklaring laat Gebouwenservice De Wisser zien dat er serieuze aandacht is voor de code. Wij werken continu aan ons sociale beleid en onze aanbestedingsprocessen. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn.

Lees verder >>


04-02-2012 | De Wisser trots bezitter van het OSB-Keurmerk

Aangezien kwaliteit, professionaliteit en veiligheid belangrijke speerpunten zijn voor Gebouwenservice De Wisser, zijn we erg blij dat we op 4 februari 2015 het OSB-Keurmerk in ontvangst mochten nemen. Het OSB-Keurmerk draagt in grote mate bij aan transparantie en professionaliteit van de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Gebouwenservice De Wisser werd als eerste MKB-schoonmaakbedrijf uit Heerlen bekroond met deze onderscheiding.

Lees verder >>


De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!