Bijzondere schoonmaak

de wisser specialistische schoonmaak bijzonder.jpeg

 

Naast de normale reiniging van je pand verrichten wij ook bijzondere schoonmaak. Wij kunnen je pand impregneren tegen ongewenst bezoek van ongedierte. Zo blijft het binnen lekker lang fris!

 

Spinnen

Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort. Ook al hebben we het meestal niet zo op deze kleine wezentjes, ze zijn wel heel nuttig. Omdat spinnen andere insecten eten helpen ze het ecosysteem in balans te houden, en een plaag van andere insectensoorten tegen te gaan. Dat is natuurlijk heel fijn voor de natuur, maar om de spinnen nu allemaal binnenshuis te hebben is niet ideaal.

 

Impregneren tegen spinnenoverlast

Daarom impregneren wij je gebouw op een manier waarop de spinnen niet worden uitgeroeid, maar verplaatst. We behandelen je gebouw met een stofwerend middeltje, dat er tevens voor zorgt dat een spinnenweb niet meer blijft plakken. Hierdoor kunnen spinnen geen goed tehuis voor zichzelf creëren in je pand en daarom zullen ze vrijwillig vertrekken. Immers, niemand gaat ergens wonen waar zijn huis niet blijft staan. Om de behandeling tot zijn maximale capaciteit te brengen kun je ieder voor- en najaar laten impregneren, zo is je pand heel het jaar door ongedierte-vrij!

 

03-04-2017

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!