Een stapje verder: specialistische schoonmaak

de wisser specialistische schoonmaak.jpg

 

Naast regulier schoonmaakonderhoud verzorgen wij van Gebouwenservice de Wisser ook specialistische werkzaamheden. Specialistische werkzaamheden zijn nodig wanneer regulier schoonmaakonderhoud niet voldoet. Denk daarbij aan schoonmaakoplevering, maar ook onderhoud van vloeren en desinfectering van de werkplek.

 

Uw nieuwe werkplek gebruiksklaar

Een nieuw kantoor of gerenoveerde werkplaats is natuurlijk prachtig, maar helaas worden deze vaak bezemschoon opgeleverd en nog niet klaar voor gebruik. Daarom verzorgen wij schoonmaakoplevering voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Zo is je nieuwe kantoor niet alleen bezemschoon, maar zijn ook de ramen weer glanzend, de vloeren schoon en het sanitair ontkalkt, zodat je met een goed gevoel meteen aan de slag kunt.

 

Uw vloer als nieuw 

Geen nieuwbouw, maar juist een oud en vertrouwd pand? Dan kan het zijn dat je vloeren door het dagelijkse gebruik toch slijtage beginnen te vertonen. Dit is iets wat je niet makkelijk zelf kunt oplossen, en juist daarvoor is ons vloeronderhoud geschikt. Iedere vloersoort vereist andere behandeling. Onze experts weten daar raad mee, en zorgen ervoor dat je vloer er snel weer als nieuw uitziet.

 

Tapijt en meubelstof weer stofvrij

Stoffen meubels of een tapijt geven vaak een warmere sfeer aan je ruimte. Helaas blijft hier ook vaak stof in hangen. Voor werknemers met allergieën creëert dit een oncomfortabele werkplek, maar ook zonder allergie is te veel stof onprettig. Dieptereiniging van je tapijt en/of meubelstoffen verwijdert vlekken en overtollig stof zodat je bedrijf weer een frisse uitstraling krijgt, en ook je werknemers het verschil zullen merken.

 

Schone technologie 

In deze digitale tijd is het natuurlijk als vanzelfsprekend dat er veel technologie in uw pand aanwezig is, en ook deze vereist schoonmaakwerkzaamheden. Zo hebben wij voor onder andere de vastgoedadviseur DTZ in Utrecht alle toetsenborden, monitoren en muizen grondig gedesinfecteerd, zodat de werkplek schoon blijft en de verspreiding van bacteriën zo goed mogelijk is tegengegaan.

 

Kun jij onze specialistische schoonmaakdiensten ook gebruiken? Neem dan contact op. Wij zijn je graag van dienst!

24-02-2017

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!