Specialistische schoonmaak voor buiten

de wisser graffiti_012461.jpg

 

Het is vanzelfsprekend dat je gebouw vanbinnen schoon moet worden gehouden, maar je visitekaartje naar de buitenwereld is de buitenkant van je gebouw. Wij helpen met het onderhoud hiervan en zijn bovendien gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, hogedrukreiniging, damwanden, zonnepanelen en parkeergarages- en terreinen.

 

Graffiti verwijderen

Verf is een stof die zich niet zo makkelijk laat verwijderen, en daarom is het zelf weghalen van graffiti bijna onmogelijk. Middels specialistische middelen met een chemische samenstelling en een hogedrukreiniger doen wij dit met gemak voor je, zodat de muur er binnen de kortste keren weer uitziet alsof er nooit iets op heeft gestaan.

 

Hogedrukreiniging

Een hogedrukreiniger kan voor meer worden gebruikt dan alleen het verwijderen van graffiti; ook je gevels, bestrating of speciaal gecoate galerijvloeren kunnen worden onderhouden met de hogedrukreiniger. Ook kauwgom kan met de hogedrukreiniger worden verwijderd, zodat je loopoppervlaktes snel weer stralen.

 

Damwanden

Damwanden beschikken over een toplaag en het is deze laag die periodiek onderhoud nodig heeft om de levensduur van je damwand te verlengen. Wij bij De Wisser weten welke behandeling de toplaag van jouw gebouw nodig heeft en zorgen ervoor dat deze professioneel wordt toegepast zodat de gevel veel beste jaren kan blijven hebben.

 

Zonnepanelen

Het is natuurlijk prachtig als je zorgt voor een kleine bijdrage aan milieuvriendelijkheid en middels zonnepanelen op stroomkosten bespaart, maar wat een zonde als je niet van het volle rendement van de panelen geniet omdat ze zijn vervuild! Voor de reiniging van zonnepanelen wordt puur water zonder zeep gebruikt, omdat de kalk uit kraanwater en de resten van zeep het effect van het reinigen meteen weer teniet zouden doen. Wij klimmen graag voor je op het dak en geven je zonnepanelen weer het rendement waarin je hebt geïnvesteerd.

 

Parkeergarages -en terreinen

Wij zorgen voor een schone uitstralingen van je parkeergarage of –terrein door fijnstof, olievlekken en andere vervuiling uit je vloer te verwijderen. Ook je wanden en andere attributen kunnen wij in de schoonmaak meenemen.

13-03-2017

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!