De geschiedenis van Gebouwenservice de Wisser

bedrijfsfoto-dewisser.jpg

 

In 1985 startte Gebouwenservice de Wisser als klein bedrijf, opgericht door Tiny en Vincent van den Broek. Zoon David werkt als bedrijfsleider binnen het hechte familiebedrijf, dat hij uiteindelijk van zijn ouders zal overnemen. Het bedrijf groeide in ruim 32 jaar tijd uit tot een gevestigde naam in de schoonmaakbranche en is werkzaam in een groot gebied. Gebouwenservice de Wisser heeft in haar historie steeds laten zien dat de kernwaarden professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Hoe zorgden deze waarden voor groei en stabiliteit tijdens de afgelopen decennia?

Door goed naar de wensen van klanten te luisteren en het dienstenpakket hierop af te stemmen, wordt continu ingespeeld op veranderende behoeften en gewijzigde regelgeving. Opdrachtgevers en werknemers voelen zich thuis door de kleinschalige en persoonlijke aanpak van de familie van den Broek. Het bedrijf maakt een stabiele groei door, waarbij de oorspronkelijke uitgangspunten nooit uit het oog verloren zijn.

Uitbreiding dienstenpakket

In de geschiedenis van Gebouwenservice de Wisser groeide het dienstenpakket met uiteenlopende facilitaire diensten. Deze uitbreiding neemt klanten veel zorgen uit handen op facilitair gebied. Activiteiten waarmee het pakket tijdens de afgelopen jaren uitgebreid werd, lopen uiteen van groenonderhoud en specialistische reiniging tot advies en verkoop van hygiëneartikelen. Gebouwenservice de Wisser levert bijvoorbeeld HACCP gecertificeerde producten, waardoor klanten aan de hoogste hygiënestandaard kunnen voldoen.

OSB-keurmerk

De toekenning van het OSB-keurmerk in 2013 was een bekroning voor de jarenlange inzet om een stabiel en kwalitatief hoogstaand bedrijf te zijn. Deze grote inzet leidde ertoe dat Gebouwenservice de Wisser het OSB-certificaat als eerste bedrijf in Heerlen in ontvangst mocht nemen. Tijdens de jaren die volgden op de eerste toekenning, slaagden directie en medewerkers jaarlijks opnieuw voor de toetsing van het OSB-certificaat. Hiermee is een langdurige basis aanwezig voor kwalitatief goede én eerlijke schoonmaak, ondanks de zakelijke marktverhoudingen en scherpe prijsafspraken binnen de schoonmaakbranche.

01-02-2017

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!