De Wisser trots bezitter van het OSB-Keurmerk

“Het is voor opdrachtgevers belangrijk om te weten dat zij zakendoen met een bedrijf dat haar zaken op orde heeft. Dat het bedrijf goed omgaat met haar medewerkers, haar betalingsverplichting op tijd nakomt, en voldoende energie steekt in het waarborgen van de geleverde kwaliteit,” aldus Tiny van den Broek. “Hiermee onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven, die niet in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk.”

Het OSB-Keurmerk werd in januari 2013 geïntroduceerd. Het keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwassersbedrijven bestaat uit drie onderdelen: de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en een aantal schoonmaak specifieke eisen. Het kwaliteitskeurmerk moet ervoor zorgen dat opdrachtgevers verzekerd zijn van een schoonmaakbedrijf dat brede vakkennis heeft, netjes administreert, belasting betaalt, eerlijk zakendoet en over de juiste verzekeringen beschikt.

Doordat Gebouwenservice De Wisser in het bezit is van het OSB-Keurmerk, weet je zeker dat je met ons schone zaken kunt doen.

04-02-2012

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!