Duurzaam schoonmaken is...

Duurzaam is niet duurder

Een regelmatig gestelde vraag is of duurzaamheid betekent dat de kosten hoger zijn. Meestal is juist het tegendeel het geval. Bij duurzame schoonmaak wordt kritisch omgegaan met het gebruik van schoonmaakmiddelen en de inzet van medewerkers. De keuze voor technisch geavanceerde middelen, zoals microvezelproducten, zorgt ervoor dat de schoonmaak efficiënter en voordeliger plaatsvindt. De belasting van onze medewerkers wordt beperkt doordat het contact met schadelijke stoffen beperkt wordt en ze betrokken zijn bij het totale schoonmaakproces. De gebruikers van het gebouw verblijven of werken in een schone omgeving, omdat ze niet belast worden door schadelijke schoonmaakstoffen.

Groot in kleinschaligheid

Gebouwenservice de Wisser is kleinschalig en dat is prettig voor zowel klanten als medewerkers. Bij vragen of problemen zijn de lijnen kort, waardoor klachten door klanten en uitval van personeel zoveel mogelijk voorkomen wordt. Tijdens het voortraject bij een nieuwe opdracht staat de wens van de klant centraal. Door meteen goed af te stemmen, plannen we werkzaamheden optimaal in, en gaan we efficiënt om met de inzet van mensen en middelen. Ook dit komt in de prijsstelling naar voren, zodat onze klanten kunnen rekenen op een juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

OSB-lidmaatschap

Jaarlijks wordt Gebouwenservice de Wisser beoordeeld door de branchevereniging OSB. Tijdens deze inspectie neemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol in. Het certificaat dat na de inspectie verstrekt wordt, staat borg voor een correcte bedrijfsvoering en een hoge klanttevredenheid. Door steeds aan de gestelde voorwaarden te voldoen, heeft ons bedrijf laten zien dat we oog hebben voor alle aspecten rondom duurzame schoonmaak en daar zijn we best een beetje trots op!

02-12-2016

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!