Regulier schoonmaakonderhoud is effectiever

17-02 wisser blog regulier afbeelding.jpg

 

Schoonmaakonderhoud is een belangrijke activiteit van Gebouwenservice de Wisser. Hiermee bedoelen we het dagelijks schoonmaakwerk van onder andere gebouwen, trappenhuizen, instellingen en kantoren. De uitvoering gebeurt met zorg en aandacht. Ontdek wat we doen voor een optimaal en langdurig schoon resultaat.

Krachtige oplossingen

Samen met de klant stellen we een maatwerkplan op waarin de gewenste taken en activiteiten worden beschreven. De wens van de klant staat voorop, daarnaast geven we vakkundig advies over efficiënte en professionele schoonmaak. Bij reguliere schoonmaak gaat het om terugkerende werkzaamheden, zoals het schoonhouden van vloeren, sanitaire ruimtes en keukeninstallaties. De kosten zijn lager dan bij achterstallig onderhoud, vanwege de hoge kosten van materialen en mankracht die nodig zijn voor het schoonmaken van een vervuilde ruimte. Vervuiling veroorzaakt daarnaast extra kosten omdat een ongezonde omgeving leidt tot ziekte en een lagere productiviteit.

Reguliere schoonmaak is nooit standaard

Schoonmakers werken steeds professioneler en met milieuvriendelijke producten. De chloorfles is minder vaak aanwezig in de schoonmaakbranche. Andere materialen maken ook grondig schoon, echter zonder een onnodige belasting van medewerkers of milieu te veroorzaken. Een andere ontwikkeling is de toenemende behoefte aan de aanwezigheid van een schoonmaker tijdens werktijd. Zo kan de schoonmaker inspelen op vragen die er op dat moment zijn. Het schoonmaakwerk wordt hoger gewaardeerd door het maatwerk dat door de medewerker geboden wordt.

Ander schoonmaakwerk

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden biedt Gebouwenservice de Wisser diverse andere mogelijkheden. Glasbewassing en specialistisch onderhoud zijn enkele van de bijzondere activiteiten. Servicediensten zoals de wasservice neemt de drukke ondernemers veel werk uit handen.

15-02-2017

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!