Over Gebouwenservice De Wisser

Bij Gebouwenservice De Wisser hebben service, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid altijd hoog in het vaandel gestaan. Wat in 1985 begon bij een klein familiebedrijf van Tiny en Vincent van den Broek, ontwikkelde zich tot een gevestigde naam binnen de markt. 

Geschiedenis

Onze kernwaarden blijken bestendig: na 32 jaar met veel veranderingen in de schoonmaaksector blijven we groeien en behouden we onze sterke positie in de markt. Na al die jaren staan professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit nog steeds op de eerste plek voor Gebouwenservice De Wisser.

Voor iedereen is het goed merkbaar dat we een familiebedrijf zijn: niet alleen onze medewerkers, maar ook onze opdrachtgevers voelen zich thuis bij ons. Onze werknemers voelen zich gewaardeerd en zij zullen onze opdrachtgevers vanzelfsprekend zo efficiënt en professioneel mogelijk helpen. We breiden ons pakket aan dienstverlening continu uit en ontnemen onze opdrachtgevers hiermee álle zorgen op facilitair gebied.

Mvo

Onze medewerkers

Als familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk het is om voor onze werknemers te zorgen. Daarom gaan zij niet alleen persoonlijk en familiair met jou om, maar wij ook met hen. Onze medewerkers zijn ons visitekaartje op de werkvloer en aan hen hebben we onze sterke positie in de markt vooral te danken. Zij zorgen er immers telkens voor dat onze klanten tevreden zijn en doen dat met plezier en toewijding.

Milieu

Ook milieu is voor ons een speerpunt. Met 32 jaar ervaring weten we als de beste hoe onze werkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Daarom maken we zo min mogelijk gebruik van chloorhoudende producten, bieden we producten aan die weinig milieubelastend zijn en zijn we op kantoor zo milieubewust als mogelijk.

Gebouwenservice De Wisser is trots bezitter van de volgende certificeringen:

  • VCA / VCA-Vol gecertificeerd personeel
  • Erkend SBB-leerbedrijf
  • NEN 4400-1 certificering
  • NEN-3140: Keurmeesters elektrische arbeidsmiddelen
  • NEN-2484: Keurmeesters ladders, trappen en rolsteigers
  • NEN-EN 365: Keurmeester valbeveiligingen
  • SNA-keurmerk
  • Certificaat ‘Veilig werken in en rondom liftinstallaties’, uitgegeven door het Liftinstituut te Amsterdam


De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!