Werken bij Gebouwenservice de Wisser

Aantal uren:

Valkenburg - ma t/m vr 1,5 uur per week in de ochtend, zaterdag 1,5 uur in de ochtend.

Voor twee objecten in Valkenburg zijn wij op zoek naar een representatieve collega voor de schoonmaak van kantoren. Het is belangrijk dat je een pro-actieve houding hebt, ervaring in de schoonmaakbranche is een vereiste. Voor de werkzaamheden op zaterdat wordt conform de schoonmaak cao een toeslag gehanteerd.

Voor arbeidsvoorwaarden hanteren we de schoonmaak cao.

Aantal uren:

Heerlen - ma t/m vr 6,25 uur per week in de ochtend

Voor een object in Heerlen zijn wij per direct op zoek naar een representatieve collega voor de schoonmaak van een kantoor. De schoonmaakwerkzaamheden vinden plaats in de ochtend v.a. 06.00 uur. Ervaring in de schoonmaakbranche en een VOG verklaring is een vereiste. Indien je nog niet in het bezit bent van een VOG dan wordt deze (indien goedgekeurd) vergoed door Gebouwenservice de Wisser.

Voor arbeidsvoorwaarden hanteren we de schoonmaak cao.

Aantal uren:
Maastricht – 1.25 uur per week in de avond
Kerkrade – 5 uur per week

Op dit moment hebben we twee functies open staan voor reinigingsmedewerkers van kantoren. We zijn hiervoor op zoek naar een representatief persoon, die ervaring heeft met schoonmaakwerkzaamheden. Als medewerker van Gebouwenservice De Wisser ben je het visitekaartje van het bedrijf. Heb jij ervaring in de schoonmaak en wil je deze graag inzetten om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste kwaliteit en service? Dan is deze functie iets voor jou.

Voor arbeidsvoorwaarden hanteren we de schoonmaak cao.

De schoonmaak die u verwacht, de service die u verdient!